Kom naar de Sino-Dutch job fair

Zoekt u nieuwe talenten voor uw bedrijf in Nederland of China?

Op zondag 22 april 2018 organiseert MAX HRM in het Schielandhuis in Rotterdam een Sino-Dutch job fair. Deze beurs wordt samen met Rotterdam Partners en de gemeente Capelle aan den IJssel georganiseerd. Tijdens deze beurs kunt u niet alleen in contact komen met talenten, maar ook met andere Chinese en Nederlandse bedrijven. Het gaat hierbij om Chinese bedrijven die graag in Nederland willen investeren, Chinese bedrijven die al in Nederland gevestigd zijn of Nederlandse bedrijven die in China gevestigd zijn. Tijdens deze beurs kunt u een stand huren om uw bedrijf in de spotlights te zetten en potentiële, nieuwe kandidaten te zoeken voor uw openstaande vacatures.

U kunt uw vacatures inzetten die u heeft op het gebied van management. Er wordt gezocht naar talenten die hoogopgeleid zijn en al enkele jaren ervaring hebben. Dit is de perfecte locatie om een match te maken tussen uw openstaande vacatures en talenten.

In 2017 heeft MAX HRM de eerste succesvolle editie georganiseerd van de Sino-Dutch job fair. Toen waren er twintig bedrijven te vinden die meer dan 200 vacatures hadden. Voor meer informatie en inschrijvingen kunt u terecht op www.maxhrm.nl en kunt u contact opnemen met Jasmine Chang.