Op weg naar de economie van morgen

Samen met ondernemers en andere partners op het gebied van economie heeft de gemeente in de afgelopen maanden gewerkt aan het voorbereiding  van een nieuw Programma Economie.In gesprekken met diverse stakeholders binnen en buiten de gemeente en in overleg met Capelse ondernemers en met raadsleden zijn er ideeën, aandachtspunten en wensen opgehaald, waar de gemeente in de komende jaren samen met haar partners mee aan de slag kan gaan.De inhoudelijke richting voor het Programma Economie is nu opgesteld. Graag laten wij u zien hoe wij denken aan het werk te gaan, op weg naar de economie van morgen.

Graag presenteren wij u de resultaten tot nu toe en daarbij geven u de gelegenheid om de plannen nog verder aan te vullen en aan te scherpen.

Dat doen we op  dinsdag 5 februari  in het Isalatheater, waar we te gast zijn tijdens de maandelijkse ENC-borrel, inloop van 17.00 tot 19.00 uur.

Na deze bijeenkomst ronden wij mèt uw input het Programma Economie af en vervolgens leggen we het ter vaststelling voor aan de gemeenteraad.

Wij hopen u te mogen begroeten op 5 februari in het Isalatheater!

Wilt u zo vriendelijke zijn om vooraf uw komst door te geven via het volgende e-mailadres: k.van.adrichem@capelleaandenijssel.nl. Dan zorgen wij dat er voldoende hapjes en drankjes aanwezig zijn!