Veilig ondernemen in Capelle aan den IJssel

Veilig Ondernemen in Capelle aan den IJssel

Voor begrippen als ondermijning en cybercrime worden ondernemers veelvuldig gewaarschuwd, maar wat houdt het eigenlijk in? Waarom is dit zo’n belangrijk onderwerp en hoe zijn deze met elkaar verweven? Leer wat de gevaren zijn en hoe je je ertegen wapent tijdens de bijeenkomst Veilig Ondernemen in Capelle aan den IJssel. Deze bijeenkomst voor ondernemers wordt begeleid door Dave Maasland.

Slachtoffer van cybercrime

Afgelopen jaren is een toenemend aantal ondernemers slachtoffer geworden van een vorm van cybercriminaliteit. Onze eerste spreker, Xander Koppelmans, heeft dat helaas zelf ondervonden. Hij raakte zijn bedrijf, geld en huis kwijt na een cyberaanval. Hij doet deze avond zijn verhaal.

Dave Maasland 

Daasland is CEO van ESET Nederland,  één van de grootste IT-security bedrijven van Nederland. Daardoor is hij dé persoon die alles kan vertellen over de digitale wereld, de technologie van cybercrime en de beste manieren om je daartegen te beschermen.

Janco de Pijper

Hoe uit ondermijning zich en hoe dicht bij jouw onderneming kan dit komen? Janco de Pijper laat zien dat de scheiding tussen de onder- en bovenwereld slechts een dun lijntje kan zijn. Met alle gevolgen van dien.

Netwerkborrel en informatiemarkt

Na afloop kun je kosteloos borrelen. Deze borrel wordt verzorgd door ENC. 

 Na de presentaties kun je in gesprek met experts, waaronder verzekeringsmaatschappijen, de Politie, Meld Misdaad Anoniem, IT-professionals, gemeente Capelle aan den IJssel en PVO Regio Rotterdam. Ben je na de presentatie over ondermijning wel benieuwd hoe verdovende middelen geproduceerd worden? Kom dan langs bij een nagebouwde hennepkwekerij en cocaïnewasserij. Daarnaast is er uiteraard ruimte om te netwerken met andere ondernemers.

Aanvang met buffet

Vanaf 17:00 uur staat er een buffet voor je klaar. Je kunt kosteloos aanschuiven en mee-eten.  Om 18:00 start het programma.

Deze bijeenkomst is gratis voor alle ondernemers uit gemeente Capelle aan den IJssel. Aanmelden is wel verplicht, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

De organisatie

De avond wordt georganiseerd door PVO Regio Rotterdam en de gemeente Capelle aan den IJssel.