Ook u kunt stappen zetten naar een meer duurzame bedrijfsvoering. Dat heeft vele voordelen voor uw bedrijf. Het bespaart kosten, maakt uw bedrijf toekomstbestendig en aantrekkelijker voor nieuwe medewerkers en klanten. Kortom, duurzaam ondernemen loont! Bij het toekomstbestendig maken, helpen wij u graag. Daarom bieden wij (MKB-)ondernemers een voucherregeling aan, waarmee u gratis uitgebreid advies op maat krijgt over energie besparen of circulair ondernemen. Hiermee kunt u op lange termijn geld, energie en materialen besparen. En niet onbelangrijk: het is goed voor het milieu. U kunt zich nog steeds aanmelden voor één van de vouchers en beide vouchers zijn nog beschikbaar, maar let op. OP=OP

Energie voucher 
Met de energievoucher krijgt u gratis onafhankelijk advies op maat op het gebied van energiebesparing en het opwekken van duurzame energie door Energieke Regio. Deze expert zet met u alle concrete energiebesparende kansen op een rij en adviseert op een vervolgaanpak.  

Circulair voucher 
De circulair voucher kiest u als u inzicht wilt krijgen in de circulaire kansen voor uw bedrijfsvoering. Door de voucher in te zetten, krijgt u onafhankelijk advies op maat van Cirkellab op het vlak van circulair ondernemen. Deze expert zet met u alle concrete circulaire kansen op een rij, zowel binnen uw bedrijfsvoering als in mogelijke ketensamenwerking, en adviseert op een vervolgaanpak.  

Meer informatie of aanmelden voor één van de gratis vouchers? Ga naar www.duurzaamcapelle.nl/voucher en kijk of u in aanmerking komt voor een gratis voucher.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *